Storitve

Steklene ograje

Dobavljamo in montiramo ograje iz talnih aluminijastih profilov in točkovnih nosilcov z kaljenim lepljenim steklom 16-20mm. Ograje so primerne za privatne in javne objekte. Za vse ograje so dobavljivi certifikati in garancijske izjave.Vgrajujemo aluminijaste profile in točkovne nosilce vodilnega proizvajalca SABCO.

Inox ograje

Inox ograje izdelujemo iz nerjavečega jekla katero je lahko v brušeni ali polirani izvedbi. Primerne so za vsak dom, kot balkonske, stopniščne ali terasne ograje. Lahko jih kombiniramo s steklenimi ter panelnimi polnili ali pa so v celoti iz kovinskih elementov. Ograje iz Inoxa se ponašajo z bogatim in elegantnim izgledom ter enkratnim stroškom, saj vzdržavanje ni potrebno.

POGLEJ GALERIJO

CNC razrezi

Izvajamo CNC plazemske razreze kovine do debeline 30 mm.

Ograje z osvetlitvijo

Ograje z led osvetlitvijo se uporabljajo doma ,kot na javnih prostorih. V večini primerov osvetlitev vgrajujemo v ročajni del ograje.Osvetlitev vgrajujemo v Inox ograje,kovinske ograje,ograje za plovila in kovane ograje. Možnost solarnega napajanja.

POGLEJ GALERIJO

Kovane ograje

Kovane ograje so sestavljene iz kovanih kovinskih elementov. Uporabljamo jih kot balkonske ograje, stopniščne ograje ali zunanje ograje. Ker so sestavni deli za ograjo iz navadnega jekla je ograje potrebno vročecinkati ali prašno barvati. Le tako zagotovimo daljši obstoj in ponudimo garancijo. Skladno z ograjo izdelujemo tudi enokrilna,dvokrilna ali samonosna vrata.

POGLEJ GALERIJO

Panelne ograje

Panelne ograje uporabljamo za ograjevanje zemljišč,kot so vrtovi,športna igrišča,parkovi,industrijski objekti ter za ograditev lastnih parcel. Montaža ograje je hitra in enostavna. Ograja se ponaša z večletno garancijo. Skladno z ograjo vam uredimo tudi vrata, katera so lahko enokrilna ,dvokrilna ali samonosna.

POGLEJ GALERIJO

Ograje za plovila

Ograje za plovila so izdelane iz nerjavečega jekla z oznako AISI 316 ,kar pomeni boljšo kvaliteto jekla.Izdelujemo in montiramo ograje za vaše plovilo po naročilu. Ograje se uporabljajo na čolnih,jadrnicah ali jahtah. Služijo za varno gibanje po plovilu ter mu dajejo popoln izgled. v ograje vgrajujemo tudi led osvetlitev.

POGLEJ GALERIJO

Kovinske konstrukcije

Kovinske konstrukcije izdelujemo in uporabljamo za izdelavo nosilnih vezi na različnih objektih.Primerne so za vse vrste nizkih ali visokih gradenj. Kovinske konstrukcije za zunanjo uporabo je potrebno vročecinkati in pobarvati na željeni ral. S tem postopkom zagotovimo daljši obstoj in lahko nudimo garancijsko izjavo.

POGLEJ GALERIJO

Stopnišča

Stopnišča uporabljamo za prehod iz nivoja na drugi nivo. Izdelujemo jih iz kovinske konstrukcije v kombinaciji z lesom. Naša stopnišča so primerna tako za zunanjo kot notranjo uporabo.Stopnišča za zunanjo uporabo je potrebno vročecinkati ali prašnobarvati. Le tako lahko zagotovimo daljši obstoj in damo garancijo izdelku.

POGLEJ GALERIJO